Villa Sjövik

Husleverantör, Inspiration, Villa Sjövik / Permalink / 1
Jag såg igår att VårgårdaHus lagt ut fyra videos på fyra av deras hus och ett av dessa var Villa Sjövik. Vi har sneglat väldigt mycket på detta hus när vi var mitt uppe i ritningsprocessen. Huset är så himla fint och jag måste dela med mig av denna fina video! 

http://youtu.be/m9h6IN5ZwrU

Här hittar ni de andra tre husen som det spelats in en liten video om.

Tvättmaskin och torktumlare

Klädvård, Tillval / VårgårdaHus / Permalink / 1
Anledningen till att det inte dyker upp så många inlägg just nu är för att det helt enkelt inte händer någonting. Vi har skrivit under och skickat in beställningserkännandet och väntar på ett slutligt leveransdatum men vi har fått ett preliminärt datum och det är v 24.
 
Vi har som rubriken lyder varit på jakt efter tvättmaskin och torktumlare och kommit fram till att om du vill ha ett någorlunda bra paket hamnar du på ca 15 000 kr och det avdrag vi fått från VårgårdaHus är 8 000 kr. VårgårdaHus har ett par alternativ för uppgradering men jag tror aldrig vi riktigt intresserade oss för att ens titta på uppgraderingarna och nu undrar man självklart om det kanske hade blivit mer prisvärt att ta de uppgraderingsmodeller som VårgårdaHus erbjöd. Vi får kika på detta igen hur mycket tillvalskostnaden var för de uppgraderingarna.
 
Vi har iallafall i vårt beställningserkännande valt bort maskinerna och nu måste vi alltså ut på jakt och hitta ett bättre, snyggare och mer prisvärt alternativ. Vi har varit ute och kikat på Media Markt och fick hjälp där av en säljare för att lära oss mer om vad som var viktigt när man tittade på tvättmaskiner och torktumlare. Vi kom väl mer eller mindre fram till att det är en helt ny värld och ganska många saker som man bör beakta och ju fler saker som är bra med maskinen desto dyrare är dom. Men en sak som är riktigt bra och där vi hoppas kunna göra ett superkap den 27 november då det är BLACK FRIDAY, det ska tydligen vara superrea! Så alla ni som har som vi valt bort vissa delar i husleveranser bör ta er en titt i butikerna den 27 november. Hittade denna lista på expressens hemsida och vilka butiker som redan nu annonserat att de kommer att "delta i Black Friday"
 

Dessa butiker är klara i dagsläget:

 

Elgiganten, Cdon.com, Freeport.se, Mediamarkt, Siba, Zalando.se, Boozt.com, Nelly.com, Stylepit.se, Eleven.se, Komplett.se, H&M, KappAhl

 
Så vi ska absolut ta oss en titt på Elgiganten, Media Markt och Komplett.se för att söka efter det perfekta exemplaret av tvättmaskin och torktumlare.
 
Nedan maskiner har vi valt bort från Vårgårda och det är deras standardmaskiner. Artiklnummer är WT44C101DN och WM14B262DN för den som är extra intresserad...
 
Till top