Huset invändigt

Byggprocessen, Villa Sjövik / Permalink / 4

Sedan huset kom på plats (10 veckor sedan) har det nästan inte skett något arbete alls invändigt förrän denna veckan. Denna veckan har det kommit upp innerväggar på entréplan och en provisorisk trappa. Låt oss ge er en rundvandring. Först ut är hallen/ingången. Hallen känns verkligen enorm.

I första dörren till vänster i hallen hittar ni tvättstugan. Innan groventrén till höger finner ni en klädkammare.

Andra dörren till vänster i hallen ska det bli en toalett med dusch. Den känns ganska så liten och nu är jag glad att vi valde vitt kakel på väggarna för att ljusa upp.

Till höger i hallen, efter trappan, leder dörren in till sovrummet på nedervåningen. Bra storlek på sovrummet.

I och med att det är så mycket material i huset är det svårt att visa rymd och ytor men här kommer lite bilder på vårt kök/matsal/vardagsrum.

Avslutningsvis kommer bilder på övre plan. På övre plan är mellanbjälklagret reglat men inte mer än så. Här är två bilder tagna från varsin sida om trappan.

#1 - - Nettan:

Tack för din kommentar inne hos oss, Anita. Vi har båda varit inne och läst en del i er blogg och hittat bra tips & info. Vi har haft mycket stressigt med byggnadskreditiv senaste veckorna. Här trodde vi att det skulle bli lugnt efter godkänt bygglov. Icke.

Ha det gott!

/Nettan

Svar: Ja byggnadskreditivet var verkligen en underskattad stressfaktor. Hoppas det löser sig för er!
Villa Santa

#2 - - Emma:

Saknar nya inlägg! :)

Svar: Haha de kommer! Det har varit en massa tjänsteresor som kommit emellan men nu lär det nog bli uppdateringar oftare :)
Villa Santa

#3 - - Linda:

Hur går det för er i huset? Saknar inlägg med uppdatering 😁😄

Svar: Haha va kul att de uppskattas! Ska se till att bunkra upp med några inlägg här under helgen :) Det går bra med huset, mycket som händer nu!
Villa Santa

#4 - - Amanda:

Hej!
Vi funderar på att bygga hus med VårgådaHus och undrar vad ni har tyckt om dem hittills? Är ni nöjda? Har ni något tips?
MVH Amanda och Marcus

Svar: Hej! Vad kul att ni också är intresserade av VårgårdaHus och jag kan väl än så länge säga att vi är supernöjda. Vi får ett bra gediget hus, har en toppensäljare som bollplank och som håller alla trådar och till ett medelbra-pris. Haha ja vi har nog ganska mycket tips om allt, mycket finns att läsa i bloggen. Tänker ni på något särskilt så svarar vi gärna :)
Villa Santa

Till top