Husdrömmar

Byggprocessen / Permalink / 1
Inatt drömde jag om huset och att huset var klart. Problemet var dock att huset var så litet så man kunde knappt komma runt eller stå med rak rygg. Vår vardagsrumsdel som ligger i vinkeln var lika stor som en skrubb och jag kunde inte förstå hur vi skulle få plats med soffan. Allting var helt fel. Planlösningen var som en labyrint och inte alls sådär öppen och luftig som vi tänkt oss. Husets vinkeldel hade hamnat på andra sidan av huset. Jag försökte ta mig runt i huset men klumpen i halsen bara växte och till slut började jag lipa. 

Sen ringde väckarklockan och det var dags att gå till jobbet! Haha
#1 - - Nya huset:

Vilken tur att det bara var en dröm!

Tyvärr har vi ju haft den där klumpen i halsen många gånger under vårt bygge. När vår f.d. snickare sa gång på gång att han inte tänkte rätta sådana fel som verkligen fick oss att känna att det inte var huset vi beställt som han byggde. Men nu har vi ju nya snickare och nu ser huset ut att bli så fint som vi hela tiden drömt att det skall bli.

Svar: Ja det var verkligen tur, men man vet ju inte vad som lurar bakom hörnet. Många gånger tänker jag på er husresa som gick så himla oförutsett fel. Nu håller vi tummarna att ni får ert fina hus på plats ordentligt denna gång! Följer ert bygge med spänning. Lycka till!
Adel & Anita

Till top