Tips tips!

Badrum / Permalink / 2
Här kommer ett tips till alla er som bygger hus med VårgårdaHus och ska göra era tillval. Vi valde att inte betala tillvalspriset på 3 900 kr för takduschen Gustavsberg G1 vilket är modellen på bilderna utan behöll standardsetet "Nautic". Just nu har Bygghemma.se en kampanj på denna takdusch och du kan beställa hem den för ca 1 900 kr. Om ni tänkt ha takdusch och tyckte som vi att det kändes lite saftigt att betala 3 900 kr kan ni nu få den för halva priset! Det som är bra är att takduschen är kompatibel med Nautic och det enda som egentligen byts ut är duschsetet. Blandaren består. Jag tror vi till och med har rabatt på bygghemma via vårt personalkort på typ 5%. #1 - - Christoffer:

En sån tänkte vi ha i vår ena toalett :) tycker dom ser fina ut! Vi kommer köpa den själva via det sättet ni nämner. I större badrummet kommer vi ha westerbergs ocean 25x36 som takdusch tänkte vi :)

Svar: Smart! Husföretagen kan ibland ta riktiga ockerpriser för vissa tillval så det lönar sig att kolla upp hur mycket man själv kan köpa tillvalen för.
Adel & Anita

#2 - - Malin A:

Tack för tipset!

Till top