Trappa

Byggprocessen, Trappa / Permalink / 5

Igår kom trappan på plats! Inte alla delar som stolpar och räcken men dessa skall vara vita. Trappan är breddad till 100 cm istället för standard 90 cm. Sättstegen är laserade i samma lasering som våra golv. Tjusigt blev det!

Bänkskiva i sten

Byggprocessen, Kök / Permalink / 1

Vi valde ganska tidigt att vi skulle gå på stenskiva i köket men även här gjorde vi en ganska noggrann koll på vad marknaden har att erbjuda. Efter att ett par arbetskollegor valt Granitop som levererantör började även vi prata med dom.

I torsdags morse var deras montörer på plats i huset för att måtta in både bänkskåps-skivan och köksö-skivan. Jag kan inget annat än säga att killarna visste precis vad dom gjorde. Ett proffsigt bemötande från start till slut. Dom anlände 10 min innan avsatt tid och ca 1h senare var de klara med all måttagning, uppritning av skivorna i AutoCAD och ifyllt orderformulär med exakt pris. Ordern skickades omedelbart till huvudkontoret som vid lunchtid samma dag skickar en orderberkräftelse med leveransdatum redan inom 1v. Normalt gäller 2v levtid men tydligen kan det gå fortare. Man kan inget annat än att bli imponerad.

Än så länge är vi jätteglada för att vi valt just Granitop. Kunnig personal, proffsigt bemötande och stort urval på produkter med bra priser gör att Granitop rekommenderas starkt.

Bilder på skivorna kommer givetvis efter leverans.

Till top