Bildbomb byggvecka 14

Badrum, Byggprocessen, Klädvård, Kök, Villa Sjövik / Permalink / 0

Idag kommer en bildbomb på husets status byggvecka 14 av totalt 20.

Först ut kommer matsal och vardagsrum. All el är dragen och snickaren håller på att sätta upp all gips på tak och väggar.

Härnäst kommer köksdelen med vy ut mot hallen. Köket som saknar kökssnickerier än så länge. Haha kökssnickerierna finns med på vår stadigt växande Todo-lista.

Här kommer bilder på toalett/dusch, sovrum, tvättstuga på nedre plan.

Nu tar vi oss upp till övervåningen och tar en titt på allrummet. Vi har ännu inga takfönster på plats så det upplevs lite "mörkt" för tillfället men detta skall åtgärdas i veckan.

Näst på tur står de två mindre sovrummen (barnrum) med inbyggda skjutdörrsgarderober. Förstärkning för ev Tv och fack/inbyggnad av kablar så de slipper synas.

Det stora sovrummet med tillhörande Walk-in-closet är tänkt och tillhöra oss. Rummet är verkligen superstort i verkligheten, svårt att fånga på bild.

Sist men inte minst, vårt badrum på övre plan och mitt superlilla förråd intill.

Kanske inte världens bästa kvalite på bilderna men vi får leva med det så länge. Nu händer det verkligen supermycket. Imorgon har vi ett kort möte med kakelkillarna ute på plats för att diskutera sättning m m. Imorgon börjar de redan med kakelsättningen och målaren kommer in på torsdag. Innan torsdag skall vi ha hunnit ut till Sävedalens Färg och hämtat allt som behövs. På onsdag skall vi åka ut till IKEA och ta en sittning avseende köket och förhoppningsvis börjar vi montera stommarna redan till helgen. Inköpen vår vi kanske avvakta lite med denna veckan men det börjar dra ihop sig med allt.

Till top