Golv på övre plan

Byggprocessen / Permalink / 2
I onsdags körde snickarna på ganska rejält. All plastning och tejpning av vindfång och isolering av kattvinden slutfördes. Vår grymme snickare Tomas höll på ända till efter 21-tiden. Jag gjorde honom sällskap och passade på att köra på i garaget. Där slutförde jag regling, plastning och OSB på taket. Nu börjar helheten invändigt att växa fram. Tomas gjorde även färdigt med golvspåneskivorna och numera har vi ett golv på övre plan. Det är en stor yta även på övre plan. Nu väntar innerväggar på övre plan som är planerat till fredag.
 
Idag märkte jag verkligen vikten av att ha en container på plats där man kan ställa all skräp. Eftersom vi valt att sköta detta själva, blev jag tvungen till att sortera och samla skräpet en lång stund efter att Tomas lämnat. I helgen blir det körning till tippen, vad jag bedömmer är det minst 3 lass. Vi överväger dock att ta in en container nu när plattsättare och övriga entreprenörer kommer in. Vi får se.
 
//Adel
 
 
 
 

 
 
#1 - - Ida:

Kul att se! Vi bygger ju också med Vårgårda och är i nästan samma fas. När har ni inflytt?

Svar: Vad roligt! Vad bygger ni för hus? När har ni inflytt? Vi har fått datum för slutbesiktning den 4:e november :)
Villa Santa

#2 - - Ida:

Vi byggen en förstorad variant av Villa Klinten. Vi har haft en del strul under byggtiden, byggarna gick i konkurs så vi har tappat några veckor plus att vår säljare alltid räknar på 22 veckors byggtid plus 4 veckors semester... Det datum vi fått tidigare är v 1 så vi får hoppas att det håller iaf... vi hade husleverans 4/7

Svar: Men gud va tråkigt att få vänta så länge. Vår säljare satte 20 veckor inklusive semester så man kanske inte ska klaga så mycket ändå. Hoppas det har löst sig med allt strul för er!
Villa Santa

Till top