Matsal

Villa Sjövik / Permalink / 3

Får nästan lite dåligt samvete över hur dålig jag är på att uppdatera bloggen. Men det har verkligen varit fullt upp. Den 1 juni föddes vår lilla dotter Malina och sen dess har hon haft vårt fulla fokus.


Under våren har vi även ordnat med trädgårn (kommer ett eget inlägg om det) och donat med möbelinköp (hur dyrt får det egentligen vara med möbler?!). Vi börjar närma oss en färdig "matsals-del" saknar fortfarande matta och lite växter och annat krimskrams. Men bjuder på några bilder ändå :) 

#1 - - Josefin:

Åh så mysigt, grattis! Så fint ni har det! :)

Svar: Tack så hemskt mycket! 😘
Villa Santa

#2 - - Rebecka:

Vad fint det har blivit och grattis till tillskottet! Har en fråga angående köksön: upplever ni den som lagom stor? Skulle den kunna vara minde men ändå fungera bra? Frågar för den köksö vi har inritad är 1,6*1 m och vi funderar på om det blir för litet?
Med vänlig hälsning, Rebecka

Svar: Jag skulle väl säga att vår köksö är rätt lagom. Men det hade inte heller blivit dumt med att ha en ännu större köksö eftersom rummet är stort och kan svälja detta. Ha gärna gott om plats för att ta dig runt köksön och gör den så stor som du får plats med. Det är mitt råd :)
Villa Santa

#3 - - Frida :

Hej! Var har ni köpt det superfina matbordet?

Svar: Hej! Matbordet kommer från IKEA :)
Villa Santa

Till top