#1 - - Mattias:

Hej! Kul med fiskebenstrall! Fint snickeri också. Det hade varit kul att få lite mer interiör bilder. Jag och frun har nämligen husmodellen som drömhus :)

#2 - - Linda%252520:

Snyggt!

#3 - - Lasse:

Riktigt tjusigt!

#4 - - Jenny:

Supersnyggt med fiskbenstrall!

#5 - - Anton:

Hejsan!
Jag och min fästmö planerar att bygga ett Villa Sjövik i Örebro men skulle jättegärna vilja se en fysisk modell av huset innan vi bestämmer oss. Vi ska till Göteborg 27-28/7 och jag undrar om det finna möjlighet att besöka er för att få se huset? Förstår om ni inte är sugna på detta men tänkte ändå fråga!

Allt gott
Anton

Svar: Hej! Ni får gärna ta kontakt med vår säljare Fredrik vid ev intresse för visning. Vi får ganska många förfrågningar och har därför valt att gå via vår säljare. Hälsningar Anita
Villa Santa

#6 - - Per :

Vilken väldigt fin altan det är! Inspirerande att se!

Svar: Tack snälla!
Villa Santa

#7 - - Emma -Villa västbyggeby:

Åh herregud vad snyggt! Ska skicka bild direkt till sambon och övertala honom om detta <3

Svar: Tack!
Villa Santa

#8 - - Maria Wallman:

Hej!
Vilken fantastisk trall, absolut snyggaste jag sett. Vi ska bygga en uteplats i sommar. Jag försöker övertala min man till fiskbensmönster efter att ha fått inspiration av er.
Han har en del praktiska frågor. Vad är det för dimension på reglarna, CCavstånd, längd på trallbitarna? Hur har ni lyckats få till övergången till ramen? Finns det några fallgropar att undvika?
Hoppas ni kan tänka er att ta er tid att svara på våra frågor.
Vänliga hälsningar
Maria Wallman

Till top