Golvet

Interiör, Tillval / Permalink / 5
En sak som vi under byggnadsprocessen var otroligt nöjda med var vårt golv. Vi hade ju valt ett superfint enplanksparkett. Men när vi väl flyttade in och började "leva" med detta golv har det gjort oss fruktansvärt frustrerade! 

Det är verkligen helt värdelöst och förstör väldigt mycket av helhetsintrycket inomhus. Det är ständigt flammigt och är omöjligt att göra rent. 

Vi har haft en person från Tarkett hos oss som endast gav oss en flaska med särskilt rengöringsmedel. För att få effekt av detta rengöringsmedel räcker det inte att använda en mopp utan du måste ner på alla fyra och arbeta med händerna. Efter en vecka ser det likadant ut. Det är helt absurt. 

Vi har antingen fått en riktigt kass batch där någonting inte blivit rätt när man gjort slutfinishen eller så är det ett helt värdelöst golv. Jag visar en bild nedan av hur golvet ser ut efter att vi dammsugit och moppat med Tarketts egna rengöringsmedel för golv. För att det ska bli "rent" så behöver man alltså ner och ta i med hårdhandskarna. Men helt ärligt? Vem har tid att göra detta på 188 kvm veckovis. Så nu lever vi med ett förjävligt golv istället. 

Golvet kommer från Tarkett och heter Cotton White.

(null)

#1 - - BIllie Jansson:

Hej!

Jag heter Billie och jobbar med produktioner för reklamkampanjer. Jag älskar ert hus och undrar om det skulle finnas något intresse från er sida att låta oss fotografera hos er? Självklart finns det bra arvode.

Kontakta gärna mig på billie@linkdetails.se

Bästa,
Billie

#2 - - Älskar din blogg!!!:

Älskar dinÄlskar din blogg!!!HHSHSH

#3 - - Anna:

Vad konstigt med kommentarerna?! Såskulle det inte alls bli! Gillar verkligen din blogg jättemycket och älskar att se när du uppdaterar!

Svar: Men va roligt att få dessa kommentarer och att det som skrivs uppskattas! Nu får man allt energi att få till några till inlägg!
Villa Santa

#4 - - Christian:

Hej,

Vi har liknande problem med samma typ av golv, hade varit kul att komma kontakt för att höra hur det löst sig och hur vår process går. Kanske kan hjälpa varandra. Mvh Christian

Svar: Hej!

Ja golvet är verkligen värdelöst. Skriv gärna ett mail så kan vi föra diskussionen mailledes.

Hälsningar
Anita
Villa Santa

#5 - - Sofie:

Hej!

Vi har samma golv och samma problem, är så missnöjda med golvet, skulle gärna höra mer om er dialog med Tarkett. Vet även en till familj som har samma golv och samma missnöje. Kanske kan vi alla ta hjälp av varandra. Hör gärna av dig.

Svar: Hej!

Maila oss gärna så kan jag försöka styra en gemensam mailslinga/Hälsningar
Anita
Villa Santa

Till top