#1 - - Andrea:

Hej. Älskar ert kök, otroligt fint och smakfullt. Vi ska bygga om vårt kök nu under våren och kommer ha Bodbyn grå precis som ni. Jag funderar över måtten på er köksö, hur stor är den och vad är måttet på överhänget på långsidan vid barstolarna? Tack på förhand och ha en fin dag. Med vänlig hälsning/Andrea

Svar: Hej! Tack för er kommentar och de fina orden. Köksön är 120x180 med 20cm överhäng.
Kolla under kategorin kök, där finns mer mått att ta del av :)
Hälsningar
Anita
Villa Santa

#2 - - Andrea:

Hej igen. Tack snälla för svar. Den köksön vi skissat upp kommer ha ett överhäng på 20 cm men jag är så tveksm till om det är för lite. Är ni nöjda med 20 cm, känns det för kort eller funkar det bra? //Andrea

Svar: Vi är nöjda och tycker det är tillräckligt de gånger vi använder det. Men pröva er fram genom att sätta upp en skiva på ett bord och sätt upp vad ni anser vara minimum.
Villa Santa

#3 - - Anja:

Hej! Så fint kök. Jag undrar vart de snygga lamporna kommer ifrån? Tack på förhand!

Svar: Hej!

Tack! Lamporna kommer från Belid och heter Gloria Smoke.

Hälsningar
Anita
Villa Santa

#4 - - Cecilia:

Hej,
Så fint kök väldigt inspirerande.😀 Letat lampor länge men när jag såg era hittade jag rätt. Vilken storlek har ni?
Tack f hjälpen!

Svar: Hej!
Tack för de fina orden! Storleken är 26 cm och jag tror både 16 och 38 cm finns.
Hälsningar
Anita
Villa Santa

#5 - - Ida Persson:

Hejsan! Å va fint köket blev! Jag undrar, hur tycker du att det känns med det gråa köket idag?! Jag velar också hit och dit mellan vita eller gråa luckor, silver eller mässingshantag! Är så drygt innan man har bestäm sig! : )
Tack för massor med inspiration!
//Ida

Svar: Hej!

Vi är än idag supernöjda med vårt val, enkelt att hålla rent och snyggt med annat förutom vitt!

Hälsningar
Anita
Villa Santa

#6 - - Anonym:

Hej, ramlade av en slump in på din sida när jag satt och googlade på ”grått kök”, ni har verkligen fått till det! Jag undrar nu om hela köket är från Ikea, dvs även bänkskiva, ho och handtag? Är ju så många val man ska göra i samband med köksrenovering så all inspo är tacksam:)

Svar: Hej!
Tack så jättemycket! Om du trycker på kategorin Kök har du fler inlägg relaterat till köket där alla val framgår. Men bänkskivan, ho och handtag är från andra leverantörer.

Hälsningar
Anita
Villa Santa

#7 - - Lina A:

Hej! Så himla fint kök! :) Vi har precis köpt hus och ska också ha Bodbyn grå :) Vi ska göra en barbänk och är på jakt efter fina barstolar. Dom ni har var så fina! Vart är dom köpta? :) Trevlig helg!

Svar: Hej!

Tack så jättemycket!

De är köpta på Rum21.
Villa Santa

#8 - - Miriam:

Så himla fint! Vad har ni använt för bänkskiva till?:)

Svar: Det är kompositsten :)
Villa Santa

#9 - - Alexander:

Hej! Superfint kök, jag undrar hur ni fått till täcksidorna? Jag ska göra en köksö som är 120cm djup med 30 överhäng. Alltså behöver täclsidorna vara 90 men det finns ju inte som storlek. Ser att du inte har några skarvar?

Svar: Hej!

Vi har köpt MDF-skivor som vi lämnat in till en professionell lackerare. Vi tog med oss en lådfront för att få rätt nyans och glanstal.

Hälsningar
Anita
Villa Santa

#10 - - Kicki:

Så himla fint kök! Väldigt inspirerande :) Kommer ni möjligtvis ihåg vilken modell av hantag ni köpte? Gick in på Beslagdesign.se men det fanns en hel del mässing hantag. Förstår om ni inte kommer ihåg, men längden på hantagen blev ju verkligen perfekt!

Svar: Hej!

Kommer tyvärr inte ihåg vad modellen hette, det var ett tag sen nu. Hoppas du med lite tur hittar handtagen (de kan ha utgått).
Villa Santa

Till top