Sävedalens Färg & Tapeter AB

Byggprocessen, Inspiration / Permalink / 0
I vårt paket med VårgårdaHus ingår det färg i valfri kulör alternativt tapeter från ett urval ur deras sortiment. Det ingår även färg för två strykningar utvändigt vilket är bra. Vi kommer att köra väldigt "safe" när det gäller färgsättning så man slipper störa sig om något inte blir som man tänkt sig. 

Vi kommer därmed att ha målade väggar i hela huset i en vit kulör. Det känns svårt att välja färg och nyans när man inte riktigt vet vilka möbler alla rummen kommer att ha. Då känns det enklast att ha vitt och att man i efterhand kan måla om i de rum där man känner att man vill ha en extra klick färg alternativt fondvägg. Just nu känns det som att det går en modegrej och alla målar väggarna trendigt grått. 

Huset kommer utvändigt att målas i vitt och takpannorna kommer vara svarta. Men det finns ju en hel uppsjö av vita nyanser och hur de vita nyanserna ter sig i olika ljus. Det här med färg är verkligen en hel vetenskap..

En tapet som är riktigt fin och kommer från Cole & Son är denna och passar nog bäst i barnrum eller någon annanstans där man vill ha en rejäl färgklick.

Till top