Long time no see

Byggprocessen, Kök / Permalink / 2

Haha nu var det bra längesen vi skrev här på bloggen. Vi har fått både mail och kommentarer om hur det går men tiden har helt enkelt inte funnits där. Slutspurten av husbygget var intensiv i kombination med en flytt därefter tog det fart ordentligt på våra jobb för att slutligen hamna där vi är nu, på en strand på Zanzibar.

När jag kollar tillbaka på de senaste inlägget så finns det nog en hel del att fylla upp bloggen med och vi får helt enkelt försöka beta av bit för bit så fort tid finns. Bilder kommer så fort vi kommit iordning. Alla flyttkartonger står fortfarande ouppackade och vi har heller inte ordnat med några förvaringslösningar ännu.

Nedan kommer några bilder på när köket från IKEA var på vägg upp. Det var ett himla skruvande och vi fick mycket hjälp. Vi kanske ska börja där... Med ett inlägg om köket.

#1 - - luxury.blo.gg:

Ser super fint ut!

Svar: Tack!
Villa Santa

#2 - - Nya huset:

Kommer du ihåg hur vi i april skrev om målbilder i bygget. Jag har nu gjort ett inlägg om hur målbilden blev i verkligheten nu när vi är inflyttade. Ser ert vardagsrum ut som ni föreställde er?

Svar: Hej! Målbilden blev verkligen som vi tänkt oss, dock har vi inte fått till möblemanget ännu haha varför det inte kommit upp någon bild ännu.
Villa Santa

Till top