Grunden påbörjad

Byggprocessen, Garage, Villa Sjövik / Permalink / 0
Igår mailade vi vår säljare och undrade när det var dags för oss att besöka fabriken och se vårt hus i produktion. Vår säljare vidarebefordrade frågan till VH och vi fick till svars att produktionen gått så bra att vårt hus redan var klart och paketerat. Vi fick gärna komma på besök ändå men det kändes ju lite ovärt faktiskt. Men vi är glada ändå! Detta innebär ju att huset med säkerhet inte kommer levereras senare än 14 juni! Idag är det bara två veckor kvar och nu känns det riktigt nära! 

Idag var vi ute på tomten och såg att frigoliten var på plats. Nu i dagarna ska det dras massa rör och frigoliten för garaget skall komma upp också. Vi blev lite förvånade över hur högt upp huset kommer att komma ovan mark. Våra stakars thujor kommer ju knappast agera som insynsskydd detta året. Vi kommer ju verkligen vara "apor i en bur" med alla våra stora fönster ut mot gatan. 
Idag planterades det ännu fler thujor och nu är det ca en pall kvar med thujor vilket i stora drag motsvarar ett femtontal thujor. Hejja hejja hejja!

Idag hade vi fortfarande inte fått något svar från kommunen avseende förbipassagen och imorgon får vi se till att kontakta kommunen igen och ta reda på vem det är som har hand om vårt ärende. Det som är bra är att vi nu ska få koppla på vattnet och därmed kunna vattna våra thujor i all ändlighet och eftersom vi ännu inte har någon vattenmätare kanske det till och med blir gratis. Man kan ju lugnt säga att det går åt en hel del vatten dagligen för att vattna dessa särskilt med tanke på att det inte kommit en droppe regn och temperaturen stadigt legat på ca 25 grader. Så det är bara att vattna och vattna och hoppas att de rotar sig. 
Till top