Duschvägg

Byggprocessen / Permalink / 2
Nu har vi äntligen tagit oss tiden att beställa hem duschväggar också. Vi började med att åka in i en kakelbutik som hade alla möjliga tillverkare på duschväggar och till slut kokade det ner i tre alternativ. Det vi kollade på när vi kikade på duschvägg var följande:
- Glasets tjocklek (ju tjockare glas, desto tyngre och lyxigare känsla)
- Huruvida glaset har en glasbehandling eller inte? Om glasbehandling finns blir det enklare att rengöra.
- Huruvida gångjärnen "lyfter" när man öppnar dörren in/ut. Om gångjärnen lyfter så slipper man den fula släplisten som det bara samlas smuts och tvålrester vid.
- Slutligen fick den gärna vara snygg också!
 
Det hela kokade ner i två st duschväggar till båda badrummen från Duschbyggarna och modellen "Twin Design". Den tyckte vi var mest prisvärd och uppfyllde de flesta alternativen ovan. Det som var positivt var att glasbehandlingen ingick i priset medan vissa andra tillverkare ville ha några tusenlappar extra för detta. Det enda som dessa duschväggar inte hade men som de andra tillverkarna verkar ha är 8 mm glas. Våra glas blir 6 mm men jag undrar hur stor skillnad det gör egentligen? Vi tyckte ändå att detta var det bästa och mest prisvärda alternativet när det gäller duschväggar med beslag istället för list. 
 
Jag längtar tills de levereras och kommer upp i badrummen! Jag tror det kommer bli sjukt snyggt!
#1 - - Linda:

Är det från INR? dem har ju såå snygga duschväggar 😍

#2 - - Linda:

Är det från INR? dem har ju såå snygga duschväggar 😍

Till top