Förvaringslösningar

Klädkammare / Permalink / 1
När vi ändå är igång kan vi visa upp hur vi löst vår förvaring i våra förråd och klädkammare. Jag har försökt ringa in de förråd jag omnämner på planlösningen (med taskiga paint-kunskaper). 

Vi kan börja med vår klädförvaring som ligger på övre plan. Vi har använt oss av IKEAs förvaringssystem som heter STOLMEN. Anledningen till detta är att det är så liten yta och stängda garderober hade gett en klaustrofobisk känsla och det hade vart svårt att få till i ett utrymme med snedtak. Detta system passade oss väldigt bra och sväljer väldigt många plagg. För upphängning har vi 2 st 80 sektioner och 2 st 40 sektioner på två rader vilket genererar 5,2 m klädstång. Därutöver har vi förhöjt väggliv vilket innebär att den "lilla väggen" blir möblerbar (1,3 m) där har vi satt upp lådor/hyllor och en extra klädstång om 80 cm. Här nedan kommer några bilder på detta (Svårt att ta bild i ett begränsat utrymme).

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I vårt linnéförråd/multimediaskåp/städskrubb d v s vårt lilla förråd på övervåningen har vi använt oss av IKEAs förvaringssystem ALGOT. Detta eftersom detta system är mer flexibelt med mått och här var vi än mer begränsade att få ihop bra förvaringsmöjligheter. Men med några kapningar/speciallösningar fick vi tillslut till ett bra förråd som i dagsläget både rymmer linné, dammsugare, tvättkorg, toapapper, städmedel m m. Här kommer några bilder på vår förvaringslösning.

(null)

(null)

(null)

(null)

På nedre plan har vi ytterligare ett förråd som används för förvaring av jackor/skor/mössor/pärmar/blöjor och bebissaker och allt annat som man inte vet vad man skall göra av. Här har vi använt oss av IKEAs system STOLMEN eftersom det kan användas på en takhöjd upp till 3 m och vi har 2,6 m på nedre plan. Här har vi 2 st 80 sektioner klädstång som rymmer jackor/ytterkläder m m. Vi har lådor och hyllor under dessa klädstångar. Till vänster har vi en 80 sektion med skohyllor ända upp till taket. Den sväljer kanske inte alla skor men merparten! Här kommer bilder!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Till top